Bemutatkozás

Csermák Attila vagyok, pszichológus, autogén tréner, személyiségfejlesztő tréner és szimbólumterapeuta-jelölt, emellett life-coachként is dolgozom.

Felelős pszichológusként a széles perspektívát és az önképzést elengedhetetlennek tartom, ezért végzettségem több képzettséggel is kiegészítem. Sokszínű eszköztáram ennek a szemléletmódnak köszönhetem.

Képzettség

Pszichológusi képzettségem az ELTE-n szereztem, Tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. Ezzel párhuzamosan a Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél Autogén Tréner képzettséget szereztem, melyet a szimbólumterápia módszertanával mélyítek tovább. Emellett a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesületnél Személyiségfejlesztő Tréner képzettséget szereztem.

Jelenleg iskolapszichológusként dolgozom általános iskolában és gimnáziumban, illetve magánrendelés keretében felnőtt tanácsadást, egyéni és csoportos foglalkozásokat vállalok.

Korosztály

Magánrendelésem keretében felnőttekkel és gyermekekkel, kamaszokkal egyaránt dolgozom. Bátran keressenek egyéni vagy gyermekeiket illető kérdésekkel, nehézségekkel!