Egyéni AT

Az autogén tréning általános leírása ITT található.

Az autogén tréning egyéni formában is elsajátítható, mely során a klienssel egyéni konzultációk keretében találkozunk. Ennek a formának a legnagyobb előnye, hogy a teljes figyelem a kliensé, ezért a módszer elsajátításának ütemezése is személyre szabott. Az alkalmak struktúrájában a kliens által hozott témakörök és élmények szélesebb körű megbeszélésére és nagyobb elmélyülésére is lehetőség nyílik.

Az egyéni AT-t elsősorban annak ajánlom, aki problémái, élményei és kérdései mélyebb megbeszélésére, vagy feloldására vágyik.

 

Az alkalmak struktúrája

Egy alkalom 50 perces, heti rendszeresség mellett. Alapvetően 3 fő részből áll:

  • hozott kérdések/élmények megbeszélése– közös értelmezés, tudatosítás, megértés
  • személyre szabott kitekintő gyakorlatokasszociáció, átértelmezés, összehasonlítás
  • heti új AT gyakorlatsor– ellazulás, továbbhaladás

 

Árak és időtartam

Több csomag is választható. Az óradíj 8.500/alkalom, előre fizetés esetén kedvezményt biztosítok.

 1. Rövid alaptanfolyam: 7 alkalom (előleg esetén 8.500.- Ft kedvezmény, tehát 51.000.- Ft*)

Elsősorban azok számára javaslom, akik konkrét, jól megfogható problémával keresnek. A tanfolyam során az AT alapgyakorlatait tanuljuk meg közösen, mely elősegíti a stresszel való megküzdést, illetve az egyes testi tünetek (pl. alvászavar, vérnyomás, szívritmus) kezelése esetén is eredményes. A tanfolyammal olyan eszköz sajátítható el, mely a későbbiekben bármikor elővehető, így preventív szereppel is bír.

2. Teljes tanfolyam:  12 alkalom (előleg esetén 17.000.- Ft kedvezmény, tehát 85.000.- Ft**)

Elsősorban azok számára javaslom, akik általános javulást keresnek, illetve nehezen ragadják meg problémájukat. A stresszel való megküzdőképesség erősítése mellett a testi és lelki működéseik tudatosításával és megértésével mélyebb önismeretet, szemléletmód-váltást is céloz, vagy személyiségfejlődését szeretné támogatni, megerősíteni.

*Két részletben is fizethető, a második részlet még a 4. alkalom előtt.
**Három részletben is fizethető, a második részlet a 4., a harmadik részlet a 7. alkalom előtt.

 

Figyelem!

Az AT 1. alkalmát minden esetben megelőzi egy egyéni sajátélmény alkalom, mely során megbeszéljük az érdeklődő elvárásait és céljait, emellett a módszert is kipróbáljuk. Ez a sajátélmény nagy segítség az érdeklődők számára abban, hogy eldönthessék, valóban illik-e hozzájuk a módszer.

Az egyéni sajátélmény ára egységesen mindig 4.000.- Ft, melyből 50%-ot jelentkezés esetén a tanfolyam árából jóváírok (tényleges ára tehát 2.000.- Ft).